lørdag 27. november 2010

Ny dekor på soverommet

Helt siden vi flyttet inn i fjor har jeg hatt lyst til å gjøre noe med soverommet. De hvite veggene var nøytrale, men kjedelige. På internett fant jeg et lekkert tapet fra Designers Guild, som passet perfekt til mine velourgardiner fra samme sted. Tapet ble bestilt og da min mor kom på besøk i høst satte vi i gang med fornyelsen.

Men før tapeten kunne limes opp måtte veggen sparkles grundig. I tillegg fikk de enkle nattbordene fra Ikea et par strøk maling. Først tenkte jeg på å ta opp rosafargen i gardinstoffet, men da jeg følte det kunne bli for mye rosa, valgte jeg i stedet lilla. Skkkelig 70-talls lilla ble det også og foreløpig er jeg ganske godt fornøyd med resultatet, selv om rommet ikke er helt ferdig ennå.


Nye produkter

 
Preskannevarmer og brødkurv.  Sydd i stoffer fra Marimekko. Begge deler finnes i mange farger og mønstre.

Sminkevesker i ulike størrelser. De største har rominndeling. 

Mange nye småpuer i ulike størrelser. Kan brukes på begge sider.


Alle puter er laget i minst to ulike tekstiler og kan brukes på begge sider. I tillegg har de forskjellige detaljer langs kantene.

Åpning Ritas syhule

Etter å ha sittet og sydd i hvert ledig øyeblikk hele høsten er det omsider klart for åpning av min lille syhule. Jeg har ikke de helt store forhåpninger om mye besøk i dag, men jeg håper jo at syhula kan bli bedre kjent etterhvert og at jeg får solgt noe av det jeg lager. Heretter skal jeg bli flinkere til å oppdatere bloggen med bilder av mine produkter.