tirsdag 15. november 2011

Dyrskun i Seljord

I september var Ritas Hule utstiller på den årlige Dyrsku´n i Seljord. På forhånd hadde jeg sydd opp ekstra masse puter og vesker, men i tillegg hadde jeg laget iPadvesker og mye annet. Med varebeholdningen i en campingvogn med fortelt og hele familien på slep drømte jeg om godt salg.

Det gikk ikke helt som jeg håpet for denne typen marked er tydeligvis ikke stedet der man treffer så mange av min type kunder. Varene mine er fargesterke og ikke noe for alle og enhver. I tillegg syr jeg av dyre stoffer, så jeg gidder ikke konkurrere med lavpriskjedenes priser. Dermed ble det så som så med salget. Jeg dekket stort sett utgiftene, så dette blir en engangsevent for meg.

Helt bortkastet var det imidlertid ikke. Noen handlet jo, og i tillegg fikk jeg markedsført butikken på epla-bloggen. Det har ført til økende salg over nett i tiden etterpå. I tillegg fikk jeg en god del tips om hvor jeg bør markedsføre meg. Men her er i hvertfall noen bilder fra min improviserte stand (som ikke ytet varene full rettferdighet).
1 kommentar:

  1. Liker så godt både denne, og hagebloggen din. Koser meg ��
    Du er en dame med mange talenter ☺
    Håper du fortsetter!
    Ha en fin høst :-)

    SvarSlett